‘ello!

As usual, că nu mai surprind pe nimeni, ne vedem, cu întârziere, pe blog cu favoritele lunii mai :D. Luna mai a fost o lună pentru leneși după cum veți putea vedea imediat (asta dacă nu v-ați prins deja după numărul mare de postări apărute în ultimul timp pe blog :)) ).

Favoritele lunii mai – Top 5

Pudră bronzantă și fard de obraz e.l.f. Studio, Nuanța Fiji Matte

Perfect de luat în bagaj, acasă la Brașov și la fel de perfect în diminețile când n-am chef să caut prea mult prin “cutiuța” cu cosmetice. Va fi probabil la fel de iubit în toate excursiile care vor urma :D.

Atât blush-ul cât și bronzer-ul se așează foarte frumos pe ten și, lucrul care-mi place cel mai mult la acest produs, sunt complet mate.

Shade Adjusting Drops The Body Shop, Lightening

Folosit, îndrăgit și abuzat, mai ales cu luminile artificiale din magazine. Mi s-a întâmplat să testez fonduri de ten în magazin (pe mandibulă, ca să fiu cât mai sigură) și ajunsă acasă să constat că-i prea închis la lumină naturală. So, cu ajutorul picăturilor pot folosi în voie fonduri de ten care chiar îmi plac, fără să-mi fac griji că am fața de-o culoare și restul pielii de altă culoare.

Încă un plus e faptul că nu modifică proprietățile fondului de ten. Am testat același fond de ten (da, probabil că am arătat și ca o portocală în unele zile) cu și fără picăturile de la The Body Shop și am avut același rezultat. Fondul de ten s-a comportat la fel.

Creion de sprâncene Instant Lift e.l.f. nuanța Taupe

La fel, pentru zilele leneșe, când n-am avut chef să bibilesc. Este precis, rapid și 2 în 1 că are și periuță.

Exfoliator pentru buze e.l.f. Studio, Sweet Cherry

Tot un produs pentru leneși, dacă nu sunteți genul să stați să vă faceți scrub-uri homemade cu zahăr, zaț de cafea sau alte ingrediente. Este foarte ușor de aplicat și își face bine treaba. Singurul minus pe care l-ar avea e că pare să se termine cam repede :)).

Ruj Maybelline ColorSensational Matte, nuanța 987 Smoky Rose

Numele mi se pare perfect pentru a descrie rujul ăsta. Este o nuanță ceva mai potolită față de cum a ieșit eticheta în poză. Rujul l-am folosit aproape zilnic și deși este mat, este foarte confortabil de purtat și nu usucă buzele.

Also, din postările cu favorite se poate observa că-mi sunt tare dragi rujurile de la Maybelline.

Șii 2 melodii ascultate pe repeat în luna mai. Prima e o descoperire recentă, pe a doua o știu de mult, dar a revenit în top luna trecută :D.

Sper că nu v-am plictisit prea tare :). Asta va fi probabil ultima postare de tipul “Favorite”, cel puțin pentru o perioadă. N-am renunțat la blog de tot (cel puțin nu încă :D), daar m-am gândit că în locul lor (care de multe ori s-ar putea repeta) să găsesc subiecte ceva mai interesante, soo stați pe aproape!

Kisses & Be happy!

Timi