Hello!

Cu foaarte mare întârziere vorbim și despre renumitul Double Wear. Cred că toată lumea a auzit de el.

So, este chiar atât de pun pe cât îl laudă lumea? Oare chiar își merită prețul ridicat pe care-l are? We shall see!

review-fond-de-ten-estee-lauder-double-wear-2

Fond de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup (cantitate 30ml, preț 160-202 lei)

În primul și-n primul rând ambalajul. Este de calitate, sticluța este mată, foarte groasă și rezistentă. Drept dovadă l-am scăpat de câteva ori pe jos și nu a pățit absolut nimic. Totuși, la cât costă nu aș experimenta prea mult cu rezistența sticluței :)). De asemenea, căpăcelul este auriu și se asortează bine cu sigla brand-ului de pe sticluță.

Prețul diferă în funcție de unde îl cumperi. Eu l-am luat de pe Aoro, unde a fost în jur de 145 lei la momentul respectiv, în timp ce la Sephora ajunge la 200 lei.

Cred că toată lumea se plânge de faptul că nu are pompiță și nu cred că mai e cazul să o fac și eu. Ai fi zis totuși că de cât timp e pe piață fondul ăsta de ten și l-a cât s-a plâns lumea de aspectul ăsta, ar fi putut să schimbe ambalajul până acum. Well, moving on…

review-fond-de-ten-estee-lauder-double-wear-1

Eu îl aplic pe mână și de acolo îl întind pe ten cu burețelul de la Real Techniques. Nu l-am încercat aplicat cu degetele sau cu pensula și cred că nici nu mi-ar place cum s-ar vedea. Mi se pare puțin dificil de aplicat și trebuie avut grijă să hidratez foarte bine tenul înainte deoarece poate scoate în evidență și cea mai mică cojiță de pe ten.

Consistența este destul de lichidă și trebuie avut grijă deoarece curge aplicat pe mână. În plus, neavând pompiță ai foarte mari șanse să scoți mai mult produs decât ai avea nevoie.

review-fond-de-ten-estee-lauder-double-wear-3

Nu mi se pare că are o putere de acoperire atât de mare pe cât am auzit. But then again, nici nu aplic o tonă de fond de ten sau în 2-3 straturi. Cam cât fond de ten se vede în poza de mai jos (poate chiar mai puțin) cam atâta folosesc pentru față și gât.

Este într-adevăr cel mai rezistent fond de ten încercat de mine până în momentul de față. Nu se transferă pe telefon și a trecut cu brio chiar și testul pentru purtatul unei căști de motor.

review-fond-de-ten-estee-lauder-double-wear-6

Purtat o zi întreagă, pe tenul meu oxidează puțin, dar nu se observă prea mult diferența. În plus, eu având tenul mixt, în zona T începe să lucească puțin în a doua jumătate a zilei. Totuși retușat cu o pudră sau șervețele matifiante, e ok. În afară de asta, se păstrează foarte bine pe parcursul întregii zile, până târziu și nu ai probleme cu el.

O ultimă mențiune ar fi faptul că eu nu l-aș purta zilnic. Este un font de ten puțin cam greoi și are tendința să usuce tenul (chiar și un ten mixt/graș așa ca al meu).

review-fond-de-ten-estee-lauder-double-wear-5

Descrierea oficială

review-fond-de-ten-estee-lauder-double-wear-4

Lista de ingrediente

So? Îl recomand? Da, cu siguranță! Nu degeaba este atât de lăudat. Pentru fetele cu ten uscat nu cred că-i cel mai potrivit, dar hidratat foarte bine tenul înainte și purtat rar, la ocazii speciale, s-ar putea să fie ok.

Voi l-ați încercat? Ce părere v-a lăsat?

Saau l-ați testa?

P.S. În Sephora, dacă există produsul la raft ca tester, puteți ruga să vi se dea din el să-l testați acasă (au ei cutiuțe). Eu cel puțin așa am procedat, ca să fiu sigură că mi se potrivește și să nu dau peste 100 lei pe un fond de ten care s-ar putea să nu-mi placă :).

Kisses & Be happy!

Timi