Hello!

În ultima vreme m-a prins și pe mine nebunia cu aliexpress și am început să răscolesc site-ul în căutare de chilipiruri :D. Chiar în momentul în care scriu postarea mai am vreo 8 comenzi abia plasate, soo, s-ar putea să vină și partea a doua :)). Până atunci m-am gândit să îți arăt ce mi-am luat în prima tură de shopping :D.

Găsești și link-uri la produse sub poze, dar comanda nu am dat-o de pe contul meu, deci o să revin cu un update la postare când fac rost și de restul link-urilor, dacă mai sunt active :D.

Shopping Aliexpress

Washi tape-uri – Multe, multe washi tape-uri. Am avut la un moment dat o mică obsesie să-mi fac agenda (poate ai văzut-o deja aici) cât mai frumi și girly și colorată. Mi-au trebuit 5 set-uri dinastea ca să mă liniștesc dar, măcar nu au fost scumpe :)).

Shopping Aliexpress 1

Link-uri: 1, 2, 3, 4

Shopping Aliexpress 2

Cercei cu pietricele – mulți și mititei. Am la momentul actual 5 găuri în urechi. 2 de când eram bebe și încă 3 de prin generală/liceu. Cum mereu sunt nehotărâtă că nu știu ce cercei să port și nici nu prea am cercei așa micuți, ăștia mi-am zis că sunt buni cam la orice fiind colorați și au venit câte 4 din fiecare, în caz că pierd vreunul să am rezerve.

Shopping Aliexpress 3

Link

Alți cercei – De parcă aș fi avut nevoie de mai mulți :)). Toate 3 perechile sunt aurii sau rose-gold și fix opusul celor de mai sus. Asta pentru că am tendința să port o pereche de cercei mai mari, care să se observe în ureche, combinați cu 3 cerceluși mici ca cei de mai sus.

Shopping Aliexpress 4

Link

Shopping Aliexpress 5

Shopping Aliexpress 6

Set pensule machiaj pentru ochi – Again, că nu aveam destule :)). Pensulele sunt super finuțe, nu le-am folosit chiar pe toate, dar din ce-am folosit intens, pensula de blending (una din ele), care a fost și spălată și se vede că nu-i la fel de albă ca restul. Totuși s-a păstrat la fel și în plus, nu am observat să le cadă părul.

Shopping Aliexpress 7

Cam astea sunt descoperirile mele de pe aliexpress. Dacă sunt curioase/curioși cum decurg comenzile în general și cum funcționează mai exact aliexpress let me know! Povestim mai multe într-o postare dedicată :). Până atunci…

Tu ce chestiuțe mișto ți-ai luat de pe Aliexpress? Îți face cu ochiul ceva din pozele de mai sus?

Pentru orice întrebări sau comentarii, te aștept cu drag să povestim în căsuța de comentarii!

Kisses & Be happy!

Timi