Hello!

Stau de ceva timp cu noutățile cumpărate într-o cutie și am tot mutat cutia aia de vreo lună dintr-o parte în alta. Lenea era mare prea mare ca  să le iau, le pozez și după le puneam frumușel la locul lor :)). Azi ce m-a lovit și pe mine hărnicia, so, avem postare nouă!

New Last Months 1

Anticearcăn Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye, nuanța Light – Nuanța este un pic la limită pentru mine, mergea una mai deschisă, dar că tot a venit vara, o să meargă și la un ten mai bronzat. Este SUPERB! Se blenduiește de vis, rezistă și acoperă tot ce trebuie.

Anticearcăn Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer, waterproof – Despre acesta am auzit lucruri bune la KathleenLights și până acum nu pot să zic că m-a dezamăgit.

Fond de ten Loreal Infallible 24h-Matte – Este nou apărut, are o acoperire medie (nu ridicată cum menționează pe ambalaj) și este mat. Ăsta este unul din fondurile de ten pentru care am nevoie de picăturile albe de la The Body Shop, că mi-e puțintel închis pe piele :D.

Spray pentru fixare Urban Decay all nighter, Long Lasting – Trebuia să văd și eu ce-i cu el și dacă își merită banii. Voi povesti despre el mai multe într-o postare separată.

New Last Months 2

Mascara Pupa Vamp!, waterproof – Am avut mai demult varianta simplă și l-am luat pe acesta pentru a face comparație cu Better Than Sex. Încă e în teste.

Mini Mascara Too Faced Better Than Sex – Cred că mi-am găsit mascara-ul preferat. Nu e cel mai ieftin, dar pentru ce știe să facă genelor mele aproape inexistente, își merită bănuții și îl voi recumpăra!

New Last Months 3

Blush Maybelline Facestudio, nuanța 100 Peach Pop – La prima vedere mi-a plăcut culoarea, dar ambalajul m-a bătut :)). Nici acum nu pot să zic că sunt foarte încântată de el, dar produsul în sine îmi place.

Rujuri Maybelline Colorsensational, nuanțele 157 More To Adore și 987 Smoky Rose – Încă 2 rujuri în colecție. Dacă mă urmărești de ceva timp știi cât de mult îmi plac rujurile de la Maybelline.

New Last Months 4

Ulei de păr Dove Regenerate Nourishment Serum In-Oil – L-am luat mai mult pentru sticluța micuță, bună de luat în călătorii.

Șampon Uscat Batiste Natural & Light Bare – Același Batiste, cu altă “pălărie”. Îmi place mai mult acesta datorită mirosului mai subtil.

Balsam păr spumă Pantene Repair & Protect – Nou apărut, mi s-a părut interesantă ideea unui balsam de păr sub formă de spumă.

New Last Months 5

Apă de parfum Yves Rocher Néroli Secrets D’essences – Un iubit recumpărat. Am mai povestit mai demult pe blog despre el, aici.

Apă de parfum Thierry Mugler Alien – Și acesta e iubit. Am avut mostră la el și după ce am dat-o gata l-am adăugat în wishlist. L-am luat săptămâna asta când am prins reducerile de pe elefant.

New Last Months 6

Oje Miss Sporty, nuanțele 080, 031 și 050 – Le-am pozat recent și pe Instagram. Sunt oje bune, pe unghiile mele rezistă aproape o săptămână și ultimele 2 culori mi se par foarte summerish.

New Last Months 7

Cam astea au fost, acum trecându-le în revistă nu pot spune că sunt atât de multe, mai ales din februarie, de la ultima postare de genul ăsta :D.

Tu ai încercat vreunul din produsele de mai sus? Sau te tentează să încerci ceva anume?

Pentru orice întrebări sau comentarii, te aștept cu drag să povestim în căsuța de comentarii!

Kisses & Be happy!

Timi