Hello!

Uoff… greu cu inspirația. Mai ales după o pauză de aprox. 3 luni?

Am scris și-am rescris introducerea de câteva ori până acum, neștiind cum să încep și mă gândesc că mi-ar fi mai ușor să-mi organizez ideile dacă le scriu cu liniuțe. So…

– Nu promit că voi avea articole constante, chiar 2 pe săptămână pentru că mă cunosc prea bine. Daar voi încerca să scriu mai des. Asta pot promite. Am deja câteva pregătite așa că măcar în urmatoarele 2 săptămâni ne vom tot auzi pe blog :).

– Sper și cu ajutorul unor oameni dragi mie, că voi avea mai multe postări fashion related :D. Nu că aș fi eu mare fashion bla bla, dar măcar acum nu mă mai simt prost să stau în fața unei camere foto. 1.5 years later, am reușit să-mi schimb și eu poza de profil. Ați văzut-o? <3

– Asta mă duce la următorul punct (când zic “acum”). Anul asta atinsesem un nou maxim în materie de kilograme și cum nu mă mai suportam am zis că trebuie să fac ceva în legătură cu asta. Cu asta m-am ocupat în afara programului de lucru. Dacă sunt curioși îmi puteți scrie și voi încerca să detaliez într-un articol separat.

Other than that, asta a fost ținuta mea de birou săptămânile trecute :D. Sunt mare fan rochițe deci dacă mă mai suporta fotografu’ aka #MadaMiauMiau o să mă tot vedeți așa.

OOTD Rochie

OOTD Rochie

OOTD Rochie

Rochiță: Zara

Botine: CCC

Kisses & Be happy!

Timi