Hello!

So, treaba e că fusei la Viena. În weekendul trecut, prelungit cu liberele legale. Poate ai văzut pe Instagram, că am avut grijă să spamez cât am putut de mult :)). Bineînțeles că s-a lăsat cu mult shopping pe la târgurile de Crăciun și puțin prin mall și Primark.

Shopping Viena

Coroniță decorativă cu fructe uscate și ulei din portocale, scorțișoară și portocale – Miros superb și mă duc cu gândul înapoi la piețele de Crăciun. Le-am văzut de vânzare pe la mai multe târguri deci tot ce-i posibil să le găsiți cam în orice an.

Shopping Viena 2

Cercei – Luați tot de la piața de Crăciun, nu sunt din argint, dar mi s-au părut mai deosebiți. Plus că mi-am făcut un obicei, peste tot pe unde călătoresc îmi iau și câte-o pereche de cercei.

Shopping Viena 6

Cănițe crăciunești – O să vă povestesc mai multe despre ele într-un articol separat, tot legat de Viena. Una e pentru mine, una pentru “colegul” de apartament :).

Shopping Viena 1

Trenuleț din lemn cu litere – Tot cadou pentru “colegul” de apartament (dar și pentru mine, recunosc) mi s-a părut drăguță ideea de trenuleț și să-ți alegi literele. Eu am ales să construiesc T ❤ T plus locomotiva și vagonul care stă la coadă.

Shopping Viena 10

Bath Bombs, săpunuri, brelocuri și vederi – Una din cele 2 bombe pentru baie am luat-o pentru mine, restul sunt să le dau cadou. Cu excepția vederii, toate sunt luate de la târgurile de Crăciun.

Shopping Viena 5

Shopping Viena 4

Magneți – Unul pentru mine și restul de făcut cadou :D. Șii suprinzător cel care l-am luat pentru mine nu este cel cu Sisi :)).

Shopping Viena 3

Adunate din Primark – Un parfumel, o pensulă, o pijama, un pulover, un tricou, șosete, dresuri, maiouri, chestii mai basic. Prețurile super ok, dacă ajungeți pe acolo doar să aveți grijă să vă uitați la haine să fie în regulă. La cum sunt manevrate și la ce nebunie era în magazin, e posibil să aibă defecte.

Shopping Viena 7

Shopping Viena 8

Shopping Viena 9

Bath Bombs Lush – Visam de mult timp la ele și miros superb. Am stat ceva timp în magazin să le aleg. Amândouă au costat în jur de 10 euro și cea în formă de cadou mi-a zis tipa de la magazin că are o surpriză înăuntru. N-am apucat încă să o folosesc să aflu ce este :D.

Shopping Viena 11

Am văzut că multă lume a fost plecată la Viena în weekendul trecut. Tu pe unde te-ai plimbat? Șii cu ce-ai venit frumos de acolo? 🙂

Sau dacă nu, am văzut că în București și în restul țării probabil în fiecare weekend e câte un târg de Crăciun. Ai fost pe la vreunul?

Sper că ți-a plăcut postarea de azi și pentru orice întrebări sau stat la povestit, te aștept cu drag în căsuța de comentarii!

Kisses & Be happy!

Timi